about us

Despre acest website

Bun venit pe UNGHENI.TV, un portal care vă oferă cele mai proaspete noutăți din Republica Moldova, România și vă ajută să gestionați mai eficient timpul prețios.

UNGHENI.TV reprezintă un site cu prelucrare și catalogare automatizată a știrilor provenite din cele mai populare publicații din Moldova, România. În prezent, UNGHENI.TV monitorizează știrile publicațiilor dedicate Republicii Moldova și România limba română, acoperind atât edițiile mass-media de relevanță regională și națională, cât și ziarele, revistele, comunicatele de presă și sursele de știri exclusiv online.

Mulți dintre vizitatori recunosc UNGHENI.TV ca un serviciu dinamic și intuitiv de utilizat, succesul său fiind rezultatul unei combinații între tehnologie sofisticată, monitorizare continuă și dezvoltare constantă, precum și o selecție atentă și riguroasă a surselor de informații.

Cine administrează UNGHENI.TV?

Pentru informații, sugestii sau comentarii, vă invităm să ne contactați la adresa [email protected]

Modul de funcționare al UNGHENI.TV?

UNGHENI.TV operează în regim automatizat, furnizând informații în timp real, 24/7. Procesarea automată și catalogarea datelor sunt gestionate de sistemul software dezvoltat de echipa UNGHENI.TV

Cum sunt selectate sursele pentru acest website?

UNGHENI.TV publică cele mai recente surse, realizând o analiză detaliată pentru a asigura conformitatea cu criteriile noastre de selecție. Dacă doriți să ne sugerați un site, vă rugăm să folosiți pagina de contact.

Am o sugestie, o critică sau o propunere. Cum pot să iau legătura cu voi?

Fiecare mesaj pe care îl primim este valoros pentru noi și este citit cu atenție. Vă încurajăm să ne scrieți și să ne transmiteți orice problemă întâlnită sau orice sugestie de îmbunătățire. Puteți să ne contactați prin email la adresa [email protected]